Om oss

Vi jobber for deg

Din El-Installatør As

Din El – Installatør AS ble startet i 2015 av Lars Petter Bjørge og har siden drevet med elektriske installasjoner for private og næringsdrivende hovedsaklig i Hole og Ringerike.

Vårt mål er å levere et trygt elektrisk anlegg som står til forventningene hos kunden, i henhold til gjeldende lover og regler.

Skal du bygge nytt eller pusse opp, har du en termostat som ikke virker, utelys som ikke lyser når det skal? Eller kanskje du har hatt besøk fra DLE og har fått en tilsynsrapport med avvik som skal lukkes. Kontakt oss så kommer vi og løser problemet!

Vår erfaring strekker seg fra privatkunder og bolig, til landbruk og næring.

El-installasjon

Referanser fra mittanbud

Hva sier kundene våre?

Gry11. mai 2019
Les mer
Veldig flott utført jobb! Lars Petter var lett å kommunisere med og utførte jobben veldig nøyaktig og pent. Vi er svært fornøyde!
Gisle3. april 2018
Les mer
Raskt svar og befaring med påfølgende pristilbud. Fikk gode råd for løsninger. Valgte å få utført noe ekstraarbeider basert på råd, som ble gjennomført til en grei pris. Fleksibel med tanke på tid for gjennomføring. Installatør tilpasset seg når jeg ikke var tilgjengelig. Fette satte jeg stor pris på. Arbeidet ble gjennomført til avtalt tid. Jeg er godt fornøyd med arbeidet.
Anne28. feb. 2018
Les mer
Effektivt og godt utført jobb til avtalt tid.
Kjell2020
Les mer
Beste elektrikeren!
Previous
Next
Ønsker du våre tjenester?

Kontakt oss

Din El – Installatør AS er en lokal og allsidig elektriker med lang erfaring fra bolig, landbruk og næring. Ingen oppdrag er for store og forsmå for oss.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle